Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din New Jersey

Proprietate de vânzare în New Jersey

Statul New JersNew Jersey al Statelor Unite ale Americii, situat în partea de nord-est a țării (Orientul Mijlociu); este mărginită la nord-est de statul New York, la est de Oceanul Atlantic, la sud de Delaware, la vest și nord-vest de Pennsylvania. Râul Hudson face parte din granița de nord-est, râul Delaware și Golful cu același nume marchează granițele sudice și nord-vaste. Statele Unite ale Americii, situate în partea de nord-est a țării (Orientul Mijlociu); este mărginită la nord-est de statul New York, la est de Oceanul Atlantic, la sud de Delaware, la vest și nord-vest de Pennsylvania. Râul Hudson face parte din granița de nord-est, râul Delaware și golful omonim marchează granițele de sud și de nord-vest.
Nu sunteți sigur dacă este un loc interesant în care vânătoarea de vânzare de proprietate în New Jersey, dar dacă ați citi descrierea noastră, piața imobiliară de ansamblu ar putea avea o idee despre asta.

New Jersey este un stat nord-estic al SUA cu aproximativ 130 de mile de coastă de coastă. Capitala este Trenton, dar cele mai mari orașe după populație sunt Newark și Jersey City. În Liberty City, unde se află parcul de stat Liberty, de unde pleacă feriboturile pentru insula Ellis din apropiere, există Muzeul istoric de imigrație și statueta iconică a Libertății.

În primăvara anului, piața imobiliară a atins un punct bun, iar în 2017 stocurile sunt strânse, iar prețurile locuințelor sunt puternice. Incertitudinea cu privire la noile impozite și deductibilitatea proprietăților preplătite ia determinat pe unii vânzători să găsească o modalitate de a aștepta, o ofertă limitată și a determinat cumpărătorii de case din New Jersey să se întrebe dacă există o ușurare la vedere.
Iată cele 4 tendințe din New Jersey pentru a afla dacă sunteți în căutarea unor proprietăți de vânzare în New Jersey pentru anul 2018.

Modificările fiscale recente le mențin pe câțiva vânzători de proprietăți de vânzare în New Jersey.

New Jersey are cea mai mare rată a impozitului pe proprietate sau valoarea medie a proprietăților rezidențiale care este efectiv plătită ca procent din valoarea casei.

Prețurile de proprietate în vânzare în New Jersey continuă să crească.
Inventarul redus susține prețurile locuințelor în New Jersey. Cererea prelungită pentru piața de primăvară din 2018 arată o cerere puternică de locuințe, două în ceea ce privește creșterea viguroasă și o piață sănătoasă a forței de muncă.

Deși rata creditelor ipotecare urmează să crească în 2018, acestea rămân istoric scăzute. Ratele actuale ale ipotecilor fixe de 30 de ani sunt în jur de 4,5.

Capitala statului și sediul de județ, Trenton, se află într-o perioadă de trezire gigantică. Revoluția generalizată și creșterea recentă în ultimii ani au contribuit la apariția sa ca un centru comercial și guvernamental major și la un loc ideal în care puteți începe căutarea unei proprietăți de vânzare în New Jersey. O varietate de cartiere oferă o mulțime de opțiuni de locuințe, iar multe sunt atrase de casele vechi ciudate disponibile la prețuri moderate.

Facilitățile fiscale și organizațiile puternice de susținere a vecinătății încurajează în continuare această tendință spre reînnoire. Trenton oferă proprietăți excelente de vânzare în New Jersey, dar și școli foarte bune și o suprapunere a serviciilor culturale, de la simfonie la teatru și muzee de clasă mondială.

  •  
    Mutarea la New Jersey. Expatriați și locuiți în New Jersey

        New Jersey: una dintre destinațiile cu o "identitate culturală nebună", este statul cu cea mai densă populație din Statele Unite ale Americii. Cel mai dens populate oraș, Newark, cu 500.000 de locuitori, a permis acestei națiuni să primească porecla de "Garden State". Recunoașteți-vă: a ...

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 34366

DE VÂNZARE Altele (rezidenţiale), New Jersey, Bergen County, Hasbrouck Heights, 27 Division Ave

2,160,123.70RON
DE VÂNZARE
Altele (rezidenţiale)

175.59 m²
Casă frumoasă cu 4 dormitoare și 3 băi într-un cartier de familie uimitor, la doar kilometri de NYC. Situat ideal la capătul unei stradă foarte linișt...
Cod. 3489

DE VÂNZARE Vilă, New Jersey, Newark, Newark, Newark

13,607,078.40RON
DE VÂNZARE
Vilă

390 m²
De vanzare, liber largă Bay
UNAVAILABLE
Cod. 3488

DE VÂNZARE Vilă, New Jersey, Trenton, Trenton, Trenton

25,062,767.38RON
DE VÂNZARE
Vilă

547 m²
De vânzare
UNAVAILABLE
Hartă, evoluție prețuri și statistici
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB